Лейди Гага подпали социалните мрежи. Тя сподели снимка в Инстаграм, която

...
Лейди Гага подпали социалните мрежи. Тя сподели снимка в Инстаграм, която
Коментари Харесай

Лейди Гага като съпругата на Маурицио Гучи запали социалната мрежа

Лейди Гага  " подпали " обществените мрежи. Тя показа фотография в Инстаграм, която демонстрира сцена от кино лентата, който снима сега. На фрагмента се виждат тя и Адам Драйвър, който също е неразпознаваем. В лентата те играят съпрузите Маурицио и Патриция Гучи. Режисьор е Ридли Скот, а заглавието на кино лентата – House of Gucci.
    View this post on Instagram           
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Вниманието на почитателите на певицата беше сграбчено освен поради обстоятелството, че тя още веднъж се снима във филм, само че и поради костюмите. Те са в ски екипи от 80-те години, а потребителите към този момент се майтапят с ретро визията им. И до момента в който Лейди Гага наподобява екстравагантно с черна перука и бяла пухеста шапка, то сътрудника й Адам Драйвър е с доста друга прическа и огромни очила.

Базиран на романа „ Империята Гучи: сензационна история за ликвидиране, полуда, искра и лакомия ”, престъпният филм споделя за известния дизайнер и някогашната му брачна половинка Патриция Реджани, наказана за убийството му. Модният началник и началник на фешън къща Gucci беше убит пред офиса си в Милано през 1995 година Бившата му брачна половинка Патриция е упрекната и наказана на 29 години затвор за това, че е провела и поръчала убийството. Маурицио и Патриция се женят през 1973 година, а през 1985 година предприемачът я напуща поради по-млада жена. Разводът им е финализиран през 1991г.



Патриция става известна като Черната вдовица. Присъдата й влиза в действие 3 години след убийството на Маурицио Гучи. Дъщерите й Алесандра и Алегра молят присъдата й да бъде анулирана, като показват, че мозъчният израстък, който има майка им, е попречил на вярната й преценка. Молбата им не е взета под внимание. Съдът освобождава Патриция през октомври 2016 година Днес тя е на 72 години и живее в град Виньола, Италия.

Филмът с присъединяване на Лейди Гага и Адам Драйвър продължава да се снима в Италия и е планувано да излезе на екраните идващия ноември. В него вземат участие още Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Джаред Лето.

Певицата получи премия " Оскар " за най-хубава ария за " Роди се звезда " и беше номинирана в категорията за най-хубава актриса. Сега почитателите й тръпнат дали ролята на брачната половинка на Маурицио Гучи няма да й донесе нова златна статуетка.

 
5 песни с премия " Оскар ", които в никакъв случай няма да ни омръзнат
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР